Friedmans Apostlar 30 year anniversary
Nov
9
6:00 PM18:00

Friedmans Apostlar 30 year anniversary

Friedmans Apostlar firar 30 års jubileum detta år. Om du är en av våra tidigare medlemmar vill vi härmed varmt inbjuda dig till att komma till detta kalas. Om du använder Facebook ber vi dig att gå med i gruppen “Friedmans Apostlar Alumner”. Om du inte använder Facebook och är intresserad av att komma är det enklast att skicka ett mejl till friedmans@sasse.se och berätta om ditt intresse!

Hoppas att vi ses den 9 november! Varmt välkommen!

View Event →

Vårkonsert
May
10
6:00 PM18:00

Vårkonsert

Friedmans Apostlar bjuder in till årets vårkonsert! Vi kommer bjuda på en varierad repertoar med allt ifrån klassiska svenska vårsånger till tolkningar av moderna artister. Biljetter säljs i dörren med kortbetalning för 50kr till studenter, 100kr till vuxna och gratis till alla under 18år. Varmt välkommen till Handelshögskolans Aula den 10 maj!

View Event →
Julkonsert med Friedmans Apostlar
Dec
12
7:00 PM19:00

Julkonsert med Friedmans Apostlar

  • 65 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 50 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Varmt välkomna till årets lucia och julkonsert onsdag den 12 december kl 19:00 i Aulan på Sveavägen 65, Handelshögskolan. Konserten kommer bjuda på en variation av låtar och genrer samt givetvis lite fika med pepparkakor och julmust i pausen. Biljetter kommer att kunna köpas med kort i dörren alternativt via swish på förhand! Mer information kommer!

View Event →
Öppen repetition med Friedmans Apostlar
Sep
11
5:15 PM17:15

Öppen repetition med Friedmans Apostlar

Om du är intresserad av att komma med i kören rekommenderar vi dig varmt att besöka vår öppna repetition den 11 september kl 17:15 i Rotundan på Handelshögskolan. Repetitionen är ett perfekt tillfälle att lära dig mer om hur det är att sjunga i vår kör, ställa frågor och givetvis bjuder vi på fika. Varmt välkommen!

View Event →