Intresserad av att Komma med i KÖRen?

Kören har ett kontinuerligt behov av att rekrytera nya medlemmar. Intag sker i början av september varje år då det även ges möjlighet till att besöka en av våra öppna repetitioner och sedan ges alla intresserad tillfälle att göra audition. Vi har inga krav på att du ska ha sjungit i kör tidigare. Istället är det ditt engagemang som räknas. Vi har många medlemmar som aldrig tidigare varit med i en kör eller för den delen tagit sånglektioner eller liknande. 

Vi söker inte fullfjädrade sångsolister med 10 års erfarenhet.
Vi söker engagemang, vill du så kommer du snabbt lära dig!
— Dirigent, Franz Jakob Rommel

ÖppnA REPETITIONER

Varje hösttermin i början av september ger vi intresserade studenter möjligheten att delta i öppna repetitioner. Dessa syftar till att ge en inblick i hur en körrepetition går till. Oavsett om du sjungit i kör tidigare eller inte rekommenderas du starkt att komma förbi för att vi kan träffa dig och du oss!

AUDITION

Det låter läskigare än vad det är! För att skapa oss en bild av din musikaliska bakgrund, vilken stämma du skulle kunna passa i och träffa dig personligt ges alla intresserade en möjlighet att göra en kort och enkel audition. Du kommer helt enkelt förbi och sjunger Vem kan segla och sen berättar vi om resten på plats.